Recorreguts

Gaudeix de la Vall d’Arbúcies i el Parc Natural del Montseny. Sigui quin sigui el vostre nivell, trobareu una distància adequada per vosaltres.

La cursa reina de la CM Vall d’Arbúcies.

Sortida ràpida pel passeig Santiago Rossinyol vorejant la riera d’Arbúcies. Pugem cap el Congost fins que arribem a Can Bernic. A partir d’allà, corriolet dels macos que ens porta cap a un sot preciós. Tot seguit, ens dirigim cap els corriols de la Vall del Vidal, els Colls i Cal Traguitxo. Un cop allà, ens dirigim cap al monòlit en record de les víctimes de l’accident aeri de l’any 1970. Tot seguit, arribem al primer castellet, baixem cap a la barraca d’en Codony i comencem l’última l’ascensió a les Agudes (a 1706m, el punt més alt del municipi d’Arbúcies). Tot seguit, baixada trepidant passant per la font de Briançó, el Convent, Coll de Té i la Feixa Llarga. Per acabar, uns últims metres tornant a resseguir la riera d’Arbúcies amb els peus molls fins a la línia de meta.

La cursa «ràpida» que recorre els boscos de la Vall d’Arbúcies.

Després d’una sortida ràpida pel passeig Santiago Rossinyol, comencem a pujar passant pel Congost. Un cop allà, ens dirigim cap a Can Bernic. Passem per un sot preciós fins a arribar al corriol de la vall del Vidal. Un cop passat l’avituallament, avancem fins a travessar la riera de les truites i ens enfilem cap a la pista del Vilar. Baixem una mica, corriol ben parit fins al sot i fem el Sescorts. A partir d’aquí, pujada final fins al sot dels roters (el punt més alt de la cursa a 715m). Un cop allà, baixem pel corriol dels roters fins arribar al Can Lleonart. Quan sentiu els gossos (no patiu que estan tancats) només us quedarà fer el corriol de Can Pairana i fareu els últims metres finals amb els peus molls tornant a resseguir la riera d’Arbúcies.

La quaranta-quatrena Marxa de la primavera d’Arbúcies.

Cada any un recorregut diferent que et permetrà conèixer els nostres camins i corriols senzills acompanyat de la família i/o els amics. Recorregut no cronometrat.

La variant retallada de la Marxa de la primavera.

Un recorregut pensat per recórrer amb família i amics que et permetrà conèixer els nostres camins i corriols. Recorregut no cronometrat.