Recorreguts

Gaudeix de la Vall d’Arbúcies i el Parc Natural del Montseny. Sigui quin sigui el vostre nivell, trobareu una distància adequada per vosaltres.

La cursa reina de la CM Vall d’Arbúcies.

Sortida ràpida pel passeig Santiago Rossinyol vorejant la riera d’Arbúcies. Passant el Molí de les Pipes, comencen els corriols de pujada, que ens faran passar per la Vall del Vidal, els Colls i Cal Traguitxo. Un cop allà, ens dirigim al Coll Sesferreres per començar l’ascensió a les Agudes (a 1706m, el punt més alt del municipi d’Arbúcies). Tot seguit, baixada trepidant passant per la font de Briançó, el Convent, Coll de Té i la Feixa Llarga. Per acabar, uns últims metres tornant a resseguir la riera d’Arbúcies fins a la línia de meta.

La cursa «ràpida» que recorre els boscos de la Vall d’Arbúcies.

Després d’una sortida ràpida pel passeig Santiago Rossinyol, comencem a pujar passant pel Congost. Un cop allà, ens dirigim cap a Can Pla. Planegem fins a Can Barraca i ens enfilem fins al Turó de Monfort (el punt més alt de la cursa a 734m). Un cop allà, baixem pel corriol de Sant Climent fins arribar als prats del Morer. Ens dirigim cap al sot de Cal Gall per acabar la cursa gaudint del rec de la Plana i uns últims metres finals resseguint la riera d’Arbúcies.

La quaranta-quatrena Marxa de la primavera d’Arbúcies.

Cada any un recorregut diferent que et permetrà conèixer els nostres camins i corriols senzills acompanyat de la família i/o els amics. Recorregut no cronometrat.

La variant retallada de la Marxa de la primavera.

Un recorregut pensat per recórrer amb família i amics que et permetrà conèixer els nostres camins i corriols. Recorregut no cronometrat.