Moltes gràcies a tots/es

En aquests moments només tenim paraules d’agraïment!

Entre tots i totes hem aconseguit organitzar, des de zero, la primera edició de la CM Vall d’Arbúcies i donar corda a la XLIV Marxa de la primavera. I no només això, sinó que hem assolit que fos un èxit!

Som conscients que hem de polir algunes coses. Ara bé, el que ens serà molt difícil de millorar són les ganes, els esforços i la dedicació que hi han posat tots els voluntaris per aconseguir organitzar una de les curses de muntanya més ben parides del món mundial.

Durant aquesta setmana us deixem que aneu paint el que hem parit avui i que aneu pensant quines coses hem fet molt bé i en quines altres podríem millorar.

D’aquí a uns dies els participants rebreu un correu amb un formulari on ens podreu ajudar a valorar la cursa i intentar millorar per l’any que ve, que ja us avancem que serà el 12 de maig de 2024!

De nou, mil gràcies a tots els voluntaris. Gràcies a tots els comerços i empreses col·laboradores. Gràcies a la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Arbúcies. I sobretot, gràcies als 600 participants!

Una forta abraçada i a cuidar-se! 💚

En breu publicarem fotos, resultats, i tot el que poguem

Atentament,
@matavalons_arbucies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *